Svakom Hedy X Mixed 5 Genanvendelige Onani Æg til Mænd

Original price was: 349,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Sæt med 5 forskellige og genanvendelige masturbatorer fra Svakom. Perfekt til ham, der gerne vil eksperimentere med forskellige sensationer og pirrende fornemmelser.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Varierende fornøjelser til ham 

Læn dig tilbage og glæd dig til at blive stimuleret af disse pragtfulde onani-æg fra Svakom. Med 5 forskellige masturbatorer fra Hedy X Mixed får du rig mulighed for at udforske pirrende sensationer og dejlige fornemmelser. Du kommer til at elske dette sæt.

Masturbatorene er lavet i et hudvenligt og blødt materiale, der gør dem til en fornøjelse at lege med. De er også enormt elastiske og kan derfor bruges af enhver penisstørrelse. Hedy X er desuden genanvendelige og kan bruges fra 5 til 10 gange aflægning af, hvor godt du passer på dit produkt.

Hver masturbator har et helt unikt mønster indeni, så du nemt kan finde din favorit og eksperimentere med forskellig nydelse. Sættet består af: 1 x Confidence (diamanter), 1 x Experience (riller), 1 x Reaction (nopper), 1 x Speed (lameller) og 1 x Control (spiraler).

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • 5 forskellige masturbatorer.
  • Spændende stimuleringsstrukturer indeni.
  • Enormt elastiske – passer enhver penisstørrelse.
  • Genanvendelige – kan bruges 5-10 gange.
  • Hudvenligt og blødt materiale.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Hvid/gennemsigtig
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 5,6 x 5,6 x 9,9 cm
Vægt: 109,4 gram
Materiale: TPE og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme