Svakom Sam Neo Masturbator

699,00 kr.

En innovativ masturbator fra Svakom med unikke funktioner. Perfekt til ham, der gerne vil gøre mere ud af sin nydelse!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En innovativ masturbator til ham

Tilføj en ny dimension til dine onani-sessioner med Sam Neo Masturbator fra Svakom. Denne masturbator har en speciel kontraktionsteknologi, der giver en surrealistisk sugende fornemmelse. Perfekt til dig, der tager din nydelse seriøst!

Denne masturbator er fremstillet i ultrablødt silikone med et nubbet indre, og så har den 5 suge- og vibrationsindstillinger, som er designet til at give dig fantastisk stimulering. Du kan bruge denne masturbator alene, eller du kan overlade kontrollen til din partner med FeelConnect-appen. Appen tillader, at din partner kan give dig nydelse uanset om hun befinder sig ved siden af eller på den anden side af kloden.

Derudover kan du også glæde dig til sensationelle eventyrer med dens live webcam funktion. Din partner kan nemt følge med i din nydelse, eller dine fans på internettet, mens du tilfredsstiller dig selv og dine behov. Det har aldrig været frækkere! Du får desuden også adgang til masser af frækt materiale og pirrende film, når du køber Neo Sam Masturbator.

Masturbatoren kommer i et elegant og stilfuldt kabinet, og så har den et aftageligt sleeve, der er supernem at rengøre efter brug. Det er en god idé at give dit sleeve lov til at lufttørre, efter du har renset det.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Kommer med en speciel kontraktionsteknologi.
  • Fremstillet i ultrablødt silikone – for en behagelig stimulering.
  • 5 suge- og vibrationsindstillinger.
  • Kan bruges med FeelConnect-app.
  • Live webcam funktion.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 23,5 cm
Indsættelig længde: 15,5 cm
Ydre diameter: 8,2 cm
Indre diameter: 2 cm (fleksibel)
Vægt: 698 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, ABS-plast, PC, metal og zink legering

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme