Svakom Vick Prostatavibrator med Perineumstimulator

(1 kundeanmeldelse)

499,00 kr.

Lækker prostatavibrator til ham med 2 kraftfulde motorer, 7 vibrationstilstande i 5 intensiteter.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En alsidig vibrator til dig

Udforsk dine lyster med Vick fra Svakom. Denne prostatavibrator vil give dig lækker stimulering, som du enten kan nyde alene eller sammen med din partner, når du har brug for det. Du kommer til at elske at eje denne fornøjelseskammerat.

Vick har 2 kraftfulde motorer og giver dig 7 hviskestille vibrationstilstande i 5 forskellige intensiteter. Det betyder, at du har god mulighed for at finde netop den tilstand og stimulering, der forkæler dig mest og giver dig eksplosive orgasmer.

Du skal blot indføre Vick i anus med en lille smule glidecreme for den mest behagelige oplevelse. Derefter tænder du for vibratoren med enten et tryk på en knap eller via den medfølgende fjernbetjening. Med fjernbetjeningen kan din partner også få lov til at styre din nydelse, hvilket kan gøre jeres leg endnu frækkere!

Hvis du ikke kan få nok af Vick, så kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Vick er nemlig vandtæt. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et USB-ladekabel. Det tager ca. 1 time at oplade vibratoren, og så har du derefter 2 timers brugstid. Vick kan desuden også bruges til stimulering af g-punkt og klitoris, hvilket gør vibratoren enormt alsidig og perfekt til parforholdet!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Luksuriøst og stilfuldt design.
 • Stimulerer prostata og perineum.
 • Kan også stimulere kvindens g-punkt og klitoris.
 • 7 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
 • Fleksibelt designet til at give dig bedre stimulering.
 • Kan styres via knapper og fjernbetjening.
 • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
 • Inkl. opbevaringspose.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Prostata og perineum
Længde: 9,5 cm
Diameter: 1,3 – 2,8 cm
Vægt: 311 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger). Fjernbetjening bruger 1 x CR2032-batterier (medfølger)
Materiale: Silikone, PU og ABS

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Svakom Vick Prostatavibrator med Perineumstimulator

 1. Franny

  Vi skulle prøve noget nyt. Valget faldt på den her Prostatavibrator. Den er smadder god for os begge.

Tilføj en anmeldelse af varen