Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Winni Vibro Penisring

499,00 kr.

Lækker og elegant penisring, der forkæler ham og hende med 5 lydløse vibrationsmønstre i 5 forskellige intensiteter.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker forkælelse til ham og hende

Mangler du lidt spænding under samleje? Så bør du prøve Winni fra Svakom. Denne vibrerende penisring vil både stimulere dig og din partner og gøre jeres nydelse endnu bedre!

Winni forkæler dig med 5 hviskestille vibrationsmønstre og har 5 forskellige intensiteter. Derudover kan du bruge SVAKOM intelligent mode, der efterligner vibrationsfrekvenserne fra samleje til orgasme. Penisringen er designet til at forlænge mandens udholdenhed og dermed gøre jeres leg endnu sjovere.

Du skal blot sætte denne penisring på rundt om penis i slap tilstand. Når penis er stiv, vil denne penisring sidde på plads og stimulere både ham og hende med lækre vibrationer. I kan styre vibrationerne ved at trykke på en knap eller med den medfølgende fjernbetjening.

Hvis du ikke kan få nok af denne penisring, kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Winni er nemlig vandtæt. Desuden er denne penisring også genopladelig og kommer naturligvis med et USB-ladekabel. Winni er fuldt opladt på 1 time og giver dig derefter 40 minutters brugstid.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og stilfuldt design.
  • Stimulerer klitoris og testikler.
  • For længere udholdenhed og bedre orgasmer.
  • 5 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • Kan styres via knap eller fjernbetjening.
  • Lydsvag.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Mand og begge
Stimulering: Klitoris og testikler
Længde: 9 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 263 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme