SweetSmile 3 Kegel Bækkenbundstræner sæt

279,00 kr.

Sæt med tre smukke dråbeformede elskovskugler. 3 forskellige vægte for at fremme din træning!

Kun 5 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Effektiv orgasmetræning med SweetSmile 3 Kegel Bækkenbundstræner sæt!

Med disse elskovskugler har du alt, du behøver i din træning. De tre dråbeformede elskovskugler har en vægt på henholdsvis 50g, 95g, og 130g. Således er der til både nybegynderen og den erfarne og hele vejen derimellem. Elskovskuglerne kommer med strækbar sikkerhedssnor og har en diameter på 2,9 cm. De er fremstillet i silikone med PU-coating og kommer i tre forskellige pink nuancer.

Produktet kan rengøres helt ukompliceret efter brug. De kan rengøres overfladisk med mild sæbe og varmt vand. Alternativt kan ét af vores rengøringsprodukter bruges. Se vores udvalg. Til blid indføring og behagelig træning anbefaler vi at bruge et par dråber glidecreme.

Fantastiske Fordele:

  • Ideel til optræning af bækkenbund
  • Lette at rengøre
  • Opnå mere intense orgasmer
  • Ideel til brug efter graviditet

Detaljer

Farve: Pink (3 forskellige nuancer)
Materiale: Silikon, PU
Længde: 18,2 cm
Diameter: 0,3-2,9 cm
Vægt: 343 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SweetSmile 3 Kegel Bækkenbundstræner sæt”