SweetSmile RC Trusse Vibrator Fjernbetjent

299,00 kr.

Gør din aften lidt sjovere med denne lay-on trussevibrator fra SweetSmile. Perfekt til frække date-aftener med din partner!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pirrende fornøjelse 

Gør din aften lidt sjovere med denne lay-on trussevibrator fra SweetSmile. Med en anatomisk ideel form kan du godt se frem til dejlig stimulering, der forkæler klitoris og vagina på en pirrende og sensuel måde.

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsmodi, så du har mulighed for at finde det vibrationsmønster, der tilfredsstiller dig allermest. Vibratoren har desuden også stimulationsriller, der tilføjer en ekstra dimension til din nydelse.

Du skal blot lægge denne vibrator i din trusse, og så skal den nok klare resten for dig. Styr vibrationerne med den medfølgende trådløse fjernbetjening og glæd dig til at mærke pirrende fornemmelser mellem benene. Vibratoren er perfekt til intime stunder i soveværelset, eller hvis du og din partner gerne vil gøre jeres date-aften lidt sjovere. Overlad kontrollen til din partner og lad ham bestemme, hvor intens din nydelse skal være! Det bliver så hot!

Trussevibratoren er lavet i hudvenlig og behagelig silikone, der føles utrolig dejlig mod huden og giver dig lyst til at række ud efter denne fornøjelseskammerat igen og igen. Det bedste ved vibratoren er, at du kan nyde den overalt! Ude, hjemme, under bruseren eller i badekarret. Denne vibrator er nemlig vandtæt.

Bemærk, at fjernbetjeningen bruger 1 x CR2032-batteri.

Fantastiske Fordele: 

  • Eksklusivt og anatomisk design.
  • Perfekt til dejlig stimulering af klitoris og vagina.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Spændende stimuleringsriller.
  • Trådløs fjernbetjening medfølger.
  • Lavet i hudvenlig og behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: SweetSmile
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 8,8 cm
Bredde: 4,4 cm
Vægt: 48 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme