Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

SweetSmile Vibrerende Elskovskugler Pink

299,00 kr.

Multifunktionelt sexlegetøj som du kan opleve alene eller sammen med din partner. Nyd vibrationerne eller træn bækkenbunden! Det er op til dig.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibrerende oplevelser

Denne elskovskugle fra Sweet Smile er et multifunktionelt sexlegetøj, som har mange spændende funktioner. Med 10 pirrende og kraftfulde vibrationsmønstre er du sikret skøn nydelse, som får dig til at hungre efter mere.

SweetSmile Vibrerende Elskovskugler er perfekt til skøn nydelse i soveværelset. Indfør kuglerne i vagina og gør jeres leg i soveværelset frækkere og bedre. Find dit yndlingsvibrationsmønster og lad kuglerne få dig i 7. himmel.

Du kan også bruge dem til træning af bækkenbunden, som har adskillige fordele. Det gør dig bl.a. strammere, mere følsom og forebygger inkontinens. Derudover anbefales træningen af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Dette sexlegetøj kan også bruges til anal stimulering. Du skal blot indføre kuglerne i anus med en lille smule glidecreme og lade kuglerne gøre arbejdet for dig. Snoren i bunden gør, at du nemt og ubesværet kan få legetøjet ud, når du er færdig med at lege.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 kraftfulde vibrationsmønstre.
  • Træning af bækkenbunden.
  • Kan både bruges alene, men også sammen med din partner.
  • Kan nydes vaginalt og analt.

1 anmeldelse af SweetSmile Vibrerende Elskovskugler Pink

  1. Naia

    Sweetsmile fik jeg fra øre til øre. Vibrerende Elskovskugler kan jeg helt sikkert anbefale 🙂
    Er vild med at det er mange forskellige vibrationer.

Tilføj en anmeldelse af varen