Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Taboom Butt Plug “Diamant Juvel” Large

119,00 kr.

Få en fræk og pirrende analoplevelse med denne skinnende og luksuriøse buttplug fra Taboom.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Frækt og glamourøst legetøj til anal leg

Skal du forkæle dig selv med frækt legetøj til anal leg? Så bør du prøve denne butt plug fra Taboom. Denne buttplug er lavet i et luksuriøst design, hvor selve pluggen har en smuk guldfarve og bunden har en fin, rød juvel. Med denne plug vil du både føle dig dejligt udvidet samtidigt med at din partner vil have noget frækt at kigge på.

Vi anbefaler altid, at du indfører en butt plug med en lille smule glidecreme for den mest behagelige oplevelse. Pluggen kan nydes af både mænd og kvinder – og kan bruges både alene eller sammen med en partner. Perfekt under samleje eller som intimt forspil.

Taboom er kendt for deres produkter af lækker kvalitet, og denne buttplug er ingen undtagelse. Pluggen er lavet i et kropssikkert materiale, og så har den en bred base, som gør din leg mere sikker. Perfekt til både begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Har et bredt skaft for en sikker oplevelse.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Luksuriøst og elegant design.
  • Velegnet til øvede/erfarne.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Guld og rød
Diameter: 4 cm
Materiale: Aluminium, akryl

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme