Taboom Luxus BDSM Hogtie Rød

189,00 kr.

Frækt hogtie fra det populære bondage-mærke, Taboom. Lækkert BDSM-udstyr af høj kvalitet og luksuriøst design.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ekstra BDSM-krydderi til jeres leg! 

Vil du og din partner gerne udforske BDSM-verdenen? Så kan det populære bondage-mærke, Taboom, hjælpe dig lidt på vej. De har masser af forskelligt legetøj inden for BDSM – og dette hogtie er perfekt til jer, der gerne vil prøve noget nyt.

Brug den sammen med f.eks. hånd- og ankelmanchetter, hvor du eller din partner får spændt ben og arme fast på enten ryggen eller foran. Når armene og hænderne først er spændt fast, kan du eller din partner ikke gøre andet end at tage imod nydelse og dejlige berøringer. Perfekt til total underkastelse!

Når du køber produkter fra Taboom, er du også garanteret at modtage legetøj, der er fremstillet af materialer i høj kvalitet. Tabooms produkter er lavet af solide materialer og tåler derfor også den hårde leg i soveværelset. Perfekt til jer, der elsker hede BDSM-lege!

Hvis du er interesseret i at udforske mere inden for BDSM-verdenen, kan vi varmt anbefale, at du kombinerer dette produkt med andre varer fra Taboom. Dette eksklusive brand har masser af BDSM-produkter, som fungerer godt sammen og giver dig en glamourøs og kinky oplevelse samtidig!

Fantastiske Fordele: 

  • Kan nydes og bruges af både mænd og kvinder.
  • Har et luksuriøst og elegant design.
  • Smuk, rød farve.
  • Kan bruges af begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Rød og guld
Materiale: PU-vegansk læder, nikkelfri metal