TABOOM Metal Buttplug Medium

99,00 kr.

Lækker metal buttplug fra Taboom. Det perfekte legetøj til anal stimulering!

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til dejlig anal stimulering

Elsker du anal stimulering, eller vil du gerne prøve at eksperimentere med denne type stimulering? Så bør du prøve denne metal buttplug fra Taboom. Pluggen har et elegant og frækt design, der indbyder til fræk og intim leg mellem dig og din partner.

Med sin praktiske form og brede base er denne buttplug fantastisk at benytte – både af mænd og kvinder. Formen gør den nemlig nemmere at indsætte, og den brede base sikrer, at den bliver, hvor den skal.

Forenden af pluggen finder du også en fræk detalje i form af en flot juvel. Juvelen giver lidt ekstra bling til din leg, som din partner helt sikkert vil værdsætte, når han forkæler dig.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og praktisk design.
  • Perfekt til anal stimulering.
  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.
  • Nem at indføre.
  • Bred base – for en sikker leg.
  • Let at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Metal
God til: Begge
Stimulering: Anus
Længde: 8,2 cm
Diameter: 3,4 cm
Materiale: Aluminium og akrylglas

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme