Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Taboom Oppustelig Sexpude Sort

599,00 kr.

En superdejlig og oppustelig sexpude fra Taboom med skønne vibrationer.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En oppustelig glæde til ham eller hende 

Har du drømt om at lege med en oppustelig sexpude, der har dejlige og vibrerende fornemmelser? Så bør du prøve denne sexpude fra Taboom. Du skal blot tilføje luft, og så er den klar til brug.

Puden er designet til lange, hårde ture, som du ikke bliver træt af. Sædet er nemlig beklædt med flocket fløjl for en blød berøring og har støttehåndtag på siderne, der gør din stimulering mere behagelig.

Du kan selv styre dildoens vibrationer. Brug sexpuden alene, eller giv kontrollen væk til din partner og lad ham styre den trådløse fjernbetjening. Du kan være stensikker på, at denne sexpude nok skal give dig masser af fantastisk glæde. Vælg mellem 7 forskellige hastigheder og 3 intensiteter!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Sædet er beklædt med flocket fløjl – superbehageligt.
  • Støttehåndtag i siderne.
  • Kan kontrolleres med trådløs fjernbetjening.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 17 cm
Indsættelig længde: 13 cm
Diameter: 3,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme