Taboom Strap-On Harness med Dildo Small

289,00 kr.

Strap-on harness med begyndervenlig dildo fra Taboom.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Luksuriøs strap-on til intime stunder 

Vil du gerne glæde din partner eller lade din partner glæde dig med skøn penetrering? Så bør du prøve denne strap-on harness, der kommer med en begyndervenlig dildo. Denne strap-on er designet til at levere seksuel nydelse for både dig og din partner.

Selen føles sikker og har en behagelig pasform grundet ryg- og frontpuden. Den forreste del er designet med justerbare fastgørelser og inkluderer 2 ringe i forskellige størrelser samt en skøn dildo.

Din partner kommer til at elske at se dig stå foran ham/hende iført denne sele, der fremhæver dine feminine kurver. Det bliver svært at glemme, hvor sexet du kommer til at se ud iført denne stilfulde sele. Kast jer ud i frække pegging-sessioner eller nyd hinanden med vidunderlig penetrering.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Strap-on harness til intime stunder.
  • Sikker og behagelig pasform.
  • Fremhæver dine feminine kurver.
  • Justerbare fastgørelser.
  • Begyndervenlig dildo.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Sort
Længde dildo: 12,5
Ringe diameter: 3,5 – 4,5 cm
Materiale: PU-læder, neopren, nikkelfri metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme