TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator

129,00 kr.

Superskøn masturbator med sugeeffekt fra TENGA. Perfekt til intense solo-stunder i soveværelset.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den bedste engangsfornøjelse 

Gør din aften mere spændende med denne vidunderlige masturbator fra TENGA. Masturbatoren kommer i et diskret design med unik spiralformet indre struktur, der tager din nydelse til nye højder.

Når først du trænger op i denne masturbator, kan du godt se frem til at få masseret penis blidt og dynamisk. Air Flow Cup Gentle har også en pirrende sugeeffekt, der sammen med den krøllende luftstrømsstruktur giver en opkvikkende sugeoplevelse under dit håndjob.

For at opleve den intense sugeeffekt, skal du blot fjerne klistermærket fra vakuumåbningen i enden af koppen. Du styrer derefter intensiteten ved at placere fingeren, som du har lyst til.

Masturbatoren er desuden klar til øjeblikkelig brug. Masturbatoren kommer nemlig med smøremiddel, så du ikke behøver at tilføje yderligere glidecreme.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og praktisk design.
  • Forkæler dig med en intens indre struktur.
  • Lavet i bløde og behagelige materialer.
  • Pirrende sugeeffekt – for intens nydelse.
  • Justerbart vakuumtryk.
  • Glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 6,9 x 6,9 x 15,5 cm
Vægt: 210 gram
Materiale: TPE og PE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme