Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Dual Sensation Cup Extremes Masturbator

129,00 kr.

Skøn masturbator med dual stimulation fra TENGA. Perfekt til intime solo-fornøjelser i soveværelset.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dual stimulation til ham

Hvorfor nøjes men en type stimulation, når du kan vælge denne fantastiske masturbator fra TENGA, der giver dig dobbelt så meget sjov i én masturbator? Med Dual Sensation Cup Extremes får du tilfredsstillet alle behov – perfekt til din intime fornøjelse!

Masturbatoren kommer i en diskret kop og har skønne og strukturerede nydelseskanaler indeni, der snor og fletter sig sammen, så du kan få en dyb stimulation af penis. Extreme Tender Side (den hvide side) giver dig en blid og delikat stimulation, hvorimod Extreme Tough Side giver dig en kraftig og gribende stimulation. Skift mellem de to sider, så du kan opleve alsidig forkælelse af penis.

Denne masturbator er lavet til at være en engangsmasturbator, og giver dig alt fra blid til stærk stimulation. Når du først trænger ind i denne bløde masturbator, vil du opleve at penis får masser af glidecreme fra den respektive glidearing. Yderligere glidecreme er derfor ikke nødvendig.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og praktisk design.
  • Dual stimulation – 2 lystkanaler i 1.
  • Alt fra blød til kraftig stimulation.
  • Lavet i blødt materiale.
  • Kommer med glidecreme.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 6,7 x 6,7 x 15,5 cm
Materiale: TPE, PE og urethan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme