Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Egg Curl Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Lækkert onaniæg med ribbet spiralkugle stimulusstruktur på indersiden fra TENGA! Perfekt til dine intime stunder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn nydelse med TENGA! 

Er du træt af at bruge din hånd til at tilfredsstille dig selv og ønsker du at prøve et behageligt onaniprodukt til dine intime stunder i soveværelset? Så kan du overveje at prøve Curl fra Tenga. Dette onaniæg er ideelt til fræk onani, og det kan bruges enten alene eller sammen med en partner.

Ægget er elastisk og passer til alle størrelser, så du behøver ikke at bekymre dig om at finde den rette størrelse. Du skal blot pakke ægget ud, tilføje den medfølgende glidecreme og give dig selv masser af skøn nydelse.

For at bruge ægget skal du føre det ned over din penis og derefter bruge din hånd til at bevæge det op og ned på samme måde som ved almindelig onani. Ægget er lavet af et fleksibelt materiale, der kan strækkes fra 6,5 cm til 30 cm.

Stimulationsformen på ægget kan ses på indpakningen, hvor en ribbet spiralkugle struktur på indersiden vil give dig den ønskede stimulering. Produktet er oprindeligt lavet til at være et engangsprodukt, men kan bruges 5-6 gange, hvis du er forsigtig og passer på det.

Tenga Eggs er det bedst sælgende sexlegetøj til mænd i Japan. De er også perfekte til rejser, da de er nemme at have med i lommen og kan give dig den ultimative orgasme på kort tid.

Fantastiske Fordele: 

  • Sensuel og fræk oplevelse til ham.
  • Passer til enhver penisstørrelse.
  • Medfølgende glidecreme.
  • Ftalatfri – for behagelige onanistunder.
  • Fleksibelt og strækbart materiale.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mand
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret glidecreme medfølger
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme