TENGA Egg Lovers 6 Pack Onani Håndjob til Mænd

299,00 kr.

Den bedste æggepakke du kommer til at købe! Lækre onaniæg til skøn masturbation.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skønne onaniæg til ham!

Gør dine seksuelle stunder endnu sjovere med disse onani-æg fra TENGA. Med denne “æggebakke” får du 6 fantastiske onani-æg, der gør onani- eller parlege endnu bedre. Ved at købe en samlet bakke kan du spare penge, da du ikke behøver at købe æggene enkeltvis, og så har du altid et reserve-æg liggende, hvis eller når du har brug for dejlig stimulation.

TENGA-æg er kendt for at være enormt elastiske og fleksible, hvilket betyder, at de passer alle penisstørrelser. De kan strække sig fra 6,5 cm til 30 cm, så du kan være lige så blid eller hård, som du har lyst til under brug.

Når du vil lege med dit TENGA-æg, skal du blot tage det ud af indpakningen og derefter tilføje den medfølgende glidecreme. Derefter fører du ægget ned over penis og bevæger det op og ned, som du ville gøre ved almindelig onani. Ægget er lavet til at være et engangsprodukt, men kan genbruges, hvis du er forsigtig.

På æggets indpakning kan du se hvilken stimulationsstruktur, der gemmer sig indeni. I dette tilfælde vil Lovers onani-æg forkæle dig med små hjerter indeni, der giver en behagelig og pirrende fornemmelse under brug.

TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj til mænd i Japan, så gør som dem, og køb dit næste onaniprodukt hos Private Play og tag dine seksuelle fornøjelser til nye højder. Du kommer ikke til at fortryde det.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og pirrende design.
  • Stimulerer mandens penis.
  • Pakke med 6 æg – mere for pengene!
  • Passer til enhver penisstørrelse.
  • Medfølgende glidecreme.
  • Ftalatfri – for behagelige onanistunder.
  • Fleksibelt og strækbart materiale.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mand
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret glidecreme medfølger
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme