Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Egg Tube Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Lækkert onaniæg med ribbet og bølgelignende stimulusstruktur på indersiden fra TENGA! Perfekt til dine intime stunder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Begyndervenligt sexlegetøj til ham

Tag dine seksuelle stunder til nye højder med dette begyndervenlige onaniprodukt fra Tenga. Tube er det perfekte onaniæg til dejlig intim leg, men kan naturligvis også bruges sammen med din partner.

Det bedste ved TENGA-æg er, at de er elastiske og derfor passer de stort set alle penisstørrelser. Derudover er de enormt prisvenlige. Æggene kan derfor være et godt alternativ til ham, der gerne vil prøve at forkæle sig selv med dejligt sexlegetøj uden at bruge hele sin løn.

Når du får dit æg, skal du blot åbne og tilføje den medfølgende glidecreme. Derefter føres ægget ned over penis og så skal du køre hånden i samme bevægelse som ved onani. TENGA-æg er lavet af et fleksibelt materiale, og kan derfor strække sig fra 6,5 til 30 cm.

Du kan se, hvilken stimulation du venter dig ude på æggets indpakning. I dette tilfælde vil Tube forkæle dig med en ribbet og bølgelignende stimulusstruktur på indersiden. Ægget er lavet til at være et engangsonaniprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange, hvis du er forsigtig og passer på produktet.

Så gør ligesom mænd i Japan, hvor TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj til mænd, og forkæl dig selv med et dejligt TENGA-æg i dag.

Fantastiske Fordele: 

  • Sensuel og fræk oplevelse til ham.
  • Passer til enhver penisstørrelse.
  • Medfølgende glidecreme.
  • Ftalatfri – for behagelige onanistunder.
  • Fleksibelt og strækbart materiale.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mand
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret glidecreme medfølger
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme