Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Egg Wavy II Onani Håndjob til Mænd

52,00 kr.

Lækkert onaniæg med bølgestimulationsstruktur fra TENGA! Perfekt til dine intime stunder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig stimulation med TENGA-æg!

Giv dig selv masser af dejlig nydelse med dette prisvenlige onani-æg fra TENGA. Med Wavy II kan du udforske dine seksuelle lyster til billige penge og tage dine onani-sessioner til nye højder. Du kommer til at elske dette onaniprodukt til mænd.

Ægget er lavet til at være enormt elastisk og passer derfor alle penisstørrelser. Et TENGA-æg kan faktisk strække sig fra 6,5 cm til 30 cm på grund af det fleksible og bløde materiale. Du kan derfor være lige så hård eller blød, som du har lyst til.

Når du vil lege med dit TENGA-æg, skal du blot tage det ud af indpakningen og derefter tilføje den medfølgende glidecreme. Før ægget ned over penis og bevæg det så i samme bevægelse som ved almindelig onani. Ægget er lavet til at være et engangsprodukt, men kan genbruges 5-6 gange, hvis du er forsigtig og plejer produktet.

Ude på indpakningen kan du se hvilken stimulationsstruktur, der venter dig. Wavy II har en spændende bølgestimulationsstruktur, der giver dig en behagelig og pirrende stimulation fra start til slut.

Så gør ligesom mænd i Japan, hvor TENGA-æg er det bedst sælgende legetøj til mænd, og køb dit TENGA-æg hos Private Play. Du kommer ikke til at fortryde det.

Fantastiske Fordele: 

  • Sensuel og fræk oplevelse til ham.
  • Passer til enhver penisstørrelse.
  • Medfølgende glidecreme.
  • Ftalatfri – for behagelige onanistunder.
  • Fleksibelt og strækbart materiale.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mand
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret glidecreme medfølger
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme