TENGA Egg Wind Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Lækkert onaniæg med bølge-pirrende stuktur fra TENGA! Perfekt til dine intime stunder.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pirrende stimulation med TENGA!

Få en dejlig og prisvenlig onanioplevelse med dette æg fra TENGA. Med Wind kan du udforske dine seksuelle lyster uden at tømme pengepungen og tage dine onanisessioner til nye højder. Dette onaniprodukt til mænd vil være en favorit.

Ægget er lavet til at være meget elastisk og passer derfor til alle penisstørrelser. På grund af det bløde og fleksible materiale kan et TENGA-æg strække sig fra 6,5 cm til 30 cm. Du kan derfor vælge en fast eller blød følelse, alt efter hvad du har lyst til.

Når du vil lege med dit TENGA-æg, skal du bare tage det ud af indpakningen og tilføje den medfølgende glidecreme. Før ægget ned over penis og bevæg det op og ned, som du ville gøre ved almindelig onani. Ægget er designet til at være et engangsprodukt, men kan genbruges 5-6 gange, hvis du passer godt på det.

På indpakningen kan du se, hvilken stimuleringsstruktur der venter dig. Wind har en spændende bølgestruktur, der giver dig en behagelig og pirrende stimulation fra start til slut.

Gør som mændene i Japan, hvor TENGA-ægget er det bedst sælgende legetøj til mænd, og køb dit TENGA-æg hos Private Play. Du vil ikke fortryde det.

Fantastiske Fordele: 

  • Sensuel og fræk oplevelse til ham.
  • Passer til enhver penisstørrelse.
  • Medfølgende glidecreme.
  • Ftalatfri – for behagelige onanistunder.
  • Fleksibelt og strækbart materiale.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mand
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret glidecreme medfølger
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme