TENGA Eggs Shiny 6 Pack Onani Håndjob til Mænd

Original price was: 379,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Skøn pakke med 6 æg i Shiny-udgave fra TENGA. Perfekt til intime stunder i soveværelset.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den helt rigtige pakke til dig!

Forkæl dig selv med den bedste æggepakke, når du køber denne vidunderlige 6 Pack i Shiny-udgave fra TENGA. Med denne pakke får du alt det, du skal bruge for at gøre dine intime fornøjelser endnu bedre enten alene eller sammen med en partner.

Det bedste ved at købe denne onanipakke er, at du altid har et onani-æg klar, når muligheden opstår. Derudover sparer du også penge ved at købe en pakke frem for 6 individuelle æg. Det er et win-win!

De små onani-æg er enormt elastiske og passer alle penisstørrelser. De er lavet i et fleksibelt materiale, der kan strække sig fra 6,5 til 30 cm, så du kan være lige så blid eller hård, som du har lyst til.

Uden på ægget indpakning kan du allerede se hvilken struktur, der gemmer sig indeni. Shiny-udgaven har en spændende og takket struktur, der gør din stimulation superdejlig.

Produktet er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange alt efter, hvor forsigtig du er, og hvor godt du passer på det før og efter brug. TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd og kommer i den perfekte rejsestørrelse, så du altid har dejlig nydelse til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Pakke med 6 onani-æg til ham.
  • Kommer i Shiny-udgave.
  • Ftalatfri.
  • Fleksibelt materiale – kan strække sig fra 6,5 – 30 cm.
  • Lavet i hudvenlig og medicinsk silikone.
  • Passer enhver penisstørrelse.
  • Vandbaseret glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent/hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme