TENGA Flex Bubbly Masturbator Blå

279,00 kr.

Dejlig masturbator med stimulerende struktur og fantastisk sugeeffekt fra TENGA.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker forkælelse til ham 

Gør din aften lidt sjovere med denne vidunderlige masturbator fra TENGA. Med en fantastisk sugeeffekt kan du godt glæde dig til pirrende fornemmelser under dine intime onani-sessioner, der giver dig lyst til at nyde masturbatoren igen og igen.

Indeni finder du en stimulerende lystkanal med indsnævringer og strukturer, mens det fleksible ydre også tilføjer ekstra spænding takket være spiralsporene. Derudover har masturbatoren også en fantastisk sugeeffekt, som du nemt kan styre ved fingertryk. Du skal blot køre fingeren ind over lufthullet, der sidder øverst, og på den måde bestemmer du helt selv, hvor intens din nydelse skal være.

Flex Bubbly er supernem at rengøre efter brug. Du skal blot trække lystkanalen ud af hylsteret og derefter rense sleevet under rindende vand. Derefter skal sleevet lufttørre, og så er du klar til næste omgang!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og moderne design.
  • Stimulerende lystkanal med indsnævringer og strukturer.
  • Fantastisk sugeeffekt – kan nemt styres ved fingertryk.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Inkl. prøve på et glidemiddel.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Blå
God til: Mand
Stimulering: Penis
Samlet længde: 15 cm
Indføringsdybde: 14,5 cm
Diameter: 1,3 cm
Materiale: Elastomer og PP

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme