Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

Original price was: 579,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Skøn masturbator i futuristisk design fra Tenga. Perfekt til ham, der gerne vil have dejlig stimulation fra start til slut.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig nydelse med Tenga Flip Orb Strong Blue Rush 

Denne futuristisk designede masturbator er det ultimative redskab til at opleve den ultimative nydelse. Den gemmer på et sensationelt, fleksibelt forkælelsessystem bestående af utallige forskellige bløde riller, bølger, nopper og kugler, der vil tage dig med på en rejse til ren ekstase.

Med det innovative 2-punkt-stimulationssystem kan du justere masturbatorens indsnævring og intensivere trykket præcis som du ønsker det. Dette giver dig mulighed for at tilpasse oplevelsen til dine præferencer og sikre en højere grad af stimulering.

Få blowjob-fornemmelsen, som du altid har drømt om, med Tenga Flip Orb Strong Blå. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller dele oplevelsen med en partner, vil denne masturbator tage dig med storm og bringe dig til nye højder af lyst og nydelse. Gør dig klar til at opleve et paradis af fornemmelser!

Fantastiske Fordele: 

  • Futuristisk og eksklusivt design.
  • Det perfekte legetøj til manden.
  • Giver en intens stimulation.
  • Stimulerende indre med bløde riller, bølger, nopper og kugler.
  • Giver dig mulighed for at vælge, hvor intens din stimulation skal være.
  • Ideel til ham, der elsker følelsen af dejlige blowjobs.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Blå, sort og gennemsigtig
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 17,8 cm
Indførelsesdybde: 14 cm
Diameter: 3,5 cm
Materiale: PP, PS, PE og elastomer

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme