TENGA Flip Zero Gravity Hvid Masturbator

899,00 kr.

Skøn masturbator med en spændende indre struktur fra TENGA. Perfekt til intime solo-stunder i soveværelset.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Spændende nydelse til ham

Glæd dig til at få fingrene i Flip 0 (Zero) Gravity fra TENGA! Med denne masturbator kan du være helt sikker på, at dine intime aftener i soveværelset – enten alene eller sammen med en partner, bliver endnu sjovere og langt mere intense!

Masturbatoren har et nyt, spændende og varieret struktureret indre, der gør det muligt for dig at bevæge masturbatoren hurtigere under brug. Du kan desuden også glæde dig til at mærke intense sensationsdetaljer og sugevakuum, som giver den ultimative massage af penis.

Flip 0 (Zero) Gravity er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der gør dine onani-stunder endnu bedre. Masturbatoren har en blød åbning, der giver dig en superbehagelig følelse, når du trænger op i denne masturbator. Derudover kan du selv vælge, hvor intens sugetrykket (vakuum) skal være ved at lægge pres på sidefladerne.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og praktisk design.
  • Forkæler dig med spændende strukturer.
  • Perfekt til intime solo-stunder i soveværelset.
  • Justerbart vakuumtryk.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Lavet i bløde og fleksible materialer.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 8 x 7 x 18 cm
Materiale: Elastomer, PC, GPPS, ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme