TENGA Flip Zero White Masturbator

799,00 kr.

Flip Hole Zero er en Masturbator til mænd med forskelligartet indre tekstur, der giver en fantastisk følelse. Kommer med vakuum-effekt som giver dig fornemmelsen at den ægte vare og du kan lade fantasien flyde.

Den er nem at anvende og gennemsigtig, hvilket øger den ophidseende fornemmelse.

Let at rengøre og er bare en MUST-HAVE til mænd.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Flip Zero masturbatoren fra Tenga er til dig, som kun stiller dig tilfreds med det absolut bedste, når det kommer til stimulans. Den fantastiske indvendige struktur lader dig nyde fornemmelsen af en rigtig vagina med en dertilhørende vakuum-effekt.

Intens stimulans
Flip Zero har en endnu mere naturtro følelse end nogensinde før. Indvendigt er der nemlig blevet udpenslet endnu flere detaljer og flere forskellige stimuli, så du får fornemmelsen af en rigtig vagina.

Du bliver først og fremmest mødt af lækre riller, der går over i noprede sider, som virkeligt kærtegner din penis. Herefter ender du i et skønt sluthul, der stimulerer dig fra alle vinkler.

Den nye Flip Zero er derudover designet med en ny lukning, der giver en dejlig vakuum-effekt og forhindrer glidecreme fra at sive ud.

Simpel at anvende
Ud over at være stimulerende er Flip Zero også fantastisk nem at bruge og rengøre. Den åbnes med et enkelt tryk på siderne, efter at du har fjernet den øverste spænde. Vi anbefaler, at du her anvender en vandbaseret glidecreme både inden i produktet og rundt omkring åbningen, da det giver et meget blødere og mere behageligt brug.

Når du har indført din penis, trykker du altså blot på siderne, for at lukke luften ud og tilføre en skøn, sugende effekt. Efter brug åbner du blot Flip Zero igen, og skyller under en rindende hane.

For at gøre det hele endnu mere nemt og simpelt, kan det øverste spænde også bruges som holder, når den efterfølgende skal stå til tørre.

Lækker og stilren
For at det ikke skulle være nok, kommer Flip Zero også i en fantastisk stilet indpakning, der vil friste de fleste. Ud over de hvide paneler på siderne, er Flip Zero næsten transparent, hvilket giver dig et skønt indblik i indersidens lækre materialer. Den kommer derudover i en, ligeledes flot og transparent beholder, der holder samme stilrene udtryk.

Læn dig tilbage, og nyd dig selv med Flip Zero Masturbator fra Tenga. Lad den forkæle dig med alle sine skønne former og stimulerende effekter, og du vil få en oplevelse, som sent bliver glemt.

Specifikationer

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mænd
Størrelse: 180 mm
Diameter: 60 mm
Vægt: 0.725 kg
Med vibrator: Nej
Stimulation: Penis
Vandtæt: Nej
Batteri:
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme