TENGA Egg Silky II Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Lækker engangsmasturbator til ham med rillestruktur indeni. Perfekt til ham, der elsker handjobs.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Brugervenligt onani-æg til ham!

Leder du efter det helt rigtige produkt, der kan tage dine intime solo-fornøjelser til nye højder? Så prøv dette brugervenlige og skønne onani-æg fra TENGA i Silky II-udgave. Du kan bruge ægget alene eller sammen med din partner. Det bliver så godt!

Ægget er lavet i et fleksibelt og strækbart materiale, hvor det kan strække sig fra 6,5 cm til 30 cm. Det giver dig mulighed for at være lige så hård eller blid, som du har lyst til at være uden at være bekymret for ægget.

Vi anbefaler, at du tilføjer den medfølgende vandbaserede glidecreme til produktet for en mere glidende og behagelig stimulation. Ægget føres ned over penis og så skal du bare strække det i samme bevægelse som ved dine almindelige onani-sessioner.

Ude på æggets indpakning kan du allerede se, hvilken stimuli du venter dig. Med Silky II får du en spændende rillestruktur, der gør din fornøjelse endnu bedre.

Produktet er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange alt efter, hvor forsigtig du er, og hvor godt du passer på det før og efter brug. TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd og kommer i den perfekte rejsestørrelse, så du altid har dejlig nydelse til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt masturbator-æg til ham.
  • Kommer i Silky II-udgave.
  • Ftalatfri.
  • Fleksibelt materiale – kan strække sig fra 6,5 – 30 cm.
  • Lavet i hudvenlig og medicinsk silikone.
  • Passer enhver penisstørrelse.
  • Vandbaseret glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent/hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Tekstur: Silky II
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Egg Silky II Onani Håndjob til Mænd”