TENGA Egg Spider Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Glæd dig til dejlig nydelse med dette TENGA onani-æg i Spider-udgave.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fantastisk solo-oplevelse til ham!

Gør dine onani håndjobs endnu bedre med et onani-æg fra TENGA. Dette onani æg kommer i Spider-udgave, og så kan det bruges enten alene eller sammen med en partner.

Æggene er lavet i et fleksibelt og strækbart materiale, der gør, at du kan strække dem fra 6,5 til 30 cm. Det betyder for, at de passer alle penisstørrelser, og at du kan være lige så hård eller blid, som du har lyst til.

Pak Spider-ægget ud, tilføj den medfølgende vandbaseret glidecreme og glæd dig til dejlig nydelse. Du skal blot føre ægget ned over penis og strække det i samme bevægelse som ved onani.

Det gode ved TENGA-æg er, at man kan se, hvilken stimuli, man venter sig ved at kigge på æggets indpakning. Her får du den dejlige Spider-udgave, der har pirrende og sensuelle riller indeni.

Produktet er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange alt efter, hvor forsigtig du er, og hvor godt du passer på det før og efter brug. TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd og kommer i den perfekte rejsestørrelse, så du altid har dejlig nydelse til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt masturbator-æg til ham.
  • Kommer i Spider-udgave.
  • Ftalatfri.
  • Fleksibelt materiale – kan strække sig fra 6,5 – 30 cm.
  • Lavet i hudvenlig og medicinsk silikone.
  • Passer enhver penisstørrelse.
  • Vandbaseret glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent/hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Tekstur: Spider
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Egg Spider Onani Håndjob til Mænd”