Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Egg Street Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Forkæl dig selv eller din partner med dette TENGA onani-æg. Sensuel og fræk oplevelse til ham!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den erotiske oplevelse til ham!

Tag din onani-session til nye højder med dette smarte og sensuelle onani-æg fra TENGA. Med dette onani-æg i Street-udgave kan du godt se frem til dejlig og stimulerende nydelse enten alene eller sammen med en partner.

TENGA-æg bliver lavet i et fleksibelt og strækbart materiale, som kan strække sig fra 6,5 cm til 30 cm. Du får derfor mulighed for at være lige så hård eller blid, som du har lyst til at være.

Du skal blot pakke ægget ud og tilføje den medfølgende vandbaserede glidecreme, og så er du klar til skøn nydelse! Ægget skal blot føres ned over penis, og så strækker du det i samme bevægelse som du almindeligvis ville gøre under masturbation.

På æggets indpakning kan du se, hvilken stimuli du kommer til at nyde. Med Street-udgaven får du spændende og sjove figurer, der gør din fornøjelse superdejlig.

Produktet er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange alt efter, hvor forsigtig du er, og hvor godt du passer på det før og efter brug. TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd og kommer i den perfekte rejsestørrelse, så du altid har dejlig nydelse til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt masturbator-æg til ham.
  • Kommer i Street-udgave.
  • Ftalatfri.
  • Fleksibelt materiale – kan strække sig fra 6,5 – 30 cm.
  • Lavet i hudvenlig og medicinsk silikone.
  • Passer enhver penisstørrelse.
  • Vandbaseret glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent/hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Tekstur: Street
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Egg Street Onani Håndjob til Mænd”