Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Eggs Variety 6 Pack Onani Håndjob til Mænd

299,00 kr.

Den bedste æggepakke du kommer til at købe med 6 forskellige onaniæg!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Varieret stimulation til ham!

Skab variation i dit sexliv og køb denne Variety 6 Pack fra TENGA. Med denne 6 Pack får du 6 forskellige onani-æg, der er perfekt til fræk masturbation eller intens forspil med din partner.

Med denne “æggebakke” kan du se frem til dejlige onanistunder med Wavy II, Boxy, Brush, Tornado, Sphere og Silky II. På æggets indpakning kan du se hvilken stimulationsstruktur, der venter dig. Så glæd dig til at mærke alt fra bølgeformede til ribbede strukturer, der forkæler og tilfredsstiller dig fra start til slut.

Det bedste ved TENGA-æg er, at de er lavet til at være enormt fleksible og elastiske, så de passer alle penisstørrelser. Et TENGA-æg kan strække sig fra 6,5 cm til 30 cm, så du kan være lige så hård eller blid, som du har lyst til. Ægget er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan genbruges 5-6 gange, hvis du er forsigtig.

Når du køber denne æggebakke, kan du også spare penge frem for at købe hvert æg enkeltvis. Du får derfor mere for pengene, når du køber en bakke, og så har du selvfølgelig også altid et reserveæg liggende, når eller hvis du har brug for det.

TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd, så gør ligesom dem og køb et TENGA-æg hos Private Play. Du kommer ikke til at fortryde det.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og pirrende design.
  • Stimulerer mandens penis.
  • Pakke med 6 æg – mere for pengene!
  • Passer til enhver penisstørrelse.
  • Medfølgende glidecreme.
  • Ftalatfri – for behagelige onanistunder.
  • Fleksibelt og strækbart materiale.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mand
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret glidecreme medfølger
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme