TENGA Eggs Variety Wonder 6 Pack Onani Håndjob til Mænd

299,00 kr.

Den bedste æggepakke du kommer til at købe med 6 forskellige onaniæg!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skønne onaniæg til ham!

Skab variation under dine onani-sesioner med disse onani-æg fra TENGA. Med denne “æggebakke” får du 6 forskellige onani-æg, der er perfekt til både masturbation og fræk parleg. Med denne bakke får du Wind, Stud, Mesh, Tube, Curl og Ring. Perfekt til alsidig stimulation!

Når du køber en æggebakke, får du ikke kun 6 fantastiske onaniæg. Du får også muligheden for at spare penge. I stedet for at købe hvert æg enkeltvis, kan du i stedet købe dem samlet og få alle dine yndlings TENGA-æg for en bedre pris. På den måde sørger du også for, at du altid har et ekstra æg liggende, hvis eller når, du får brug for det.

Det bedste ved TENGA-æg er, at alle penisstørrelser kan bruge dem. Æggene er nemlig lavet af et fleksibelt og elastisk materiale, der kan strække sig fra 6,5 cm til 30 cm. Onani-ægget er oprindelig også lavet til at være et engangsprodukt, men kan bruges 5-6 gange, hvis du er forsigtig og passer på dit produkt.

Du kan se hvilken stimulans, der venter dig, hvis du kigger på æggets indpakning. Når du køber denne Wonder Pack, får du alt fra bølgede strukturer til ribbede fornemmelser. Du finder ikke bedre æg andre steder!

TENGA-æg er desuden også det bedst sælgende sexlegetøj til mænd i Japan, så gør ligesom dem og køb dit TENGA-æg hos Private Play. Perfekt rejselegetøj – pop dem i lommen, og nyd den ultimative klar til at gå-LIGE-NU orgasme.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og pirrende design.
  • Stimulerer mandens penis.
  • Pakke med 6 æg – mere for pengene!
  • Passer til enhver penisstørrelse.
  • Medfølgende glidecreme.
  • Ftalatfri – for behagelige onanistunder.
  • Fleksibelt og strækbart materiale.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mand
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret glidecreme medfølger
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme