Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Original Vacuum Cup Extra Gentle Masturbator

99,00 kr.

Skøn engangsmasturbator fra TENGA til intime solo-stunder i soveværelset.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Blide fornemmelser til ham

Med Original Vacuum Cup XTR Gentle fra TENGA kan du godt se frem til vilde aftener, hvor du gerne vil forkæle din penis med en skøn penismassage. Masturbatoren er ideel til ham, der har en sensitiv penis og ønsker delikat stimulation kombineret med intens sugeeffekt.

Masturbatoren er allerede smurt med dejlig glidecreme, hvilket gør den klar til øjeblikkelig brug. Indeni finder du et tekstureret sleeve med pirrende detaljer og stimulerende dupper.

Hvis du vil opleve den intense sugeeffekt, skal du blot fjerne klistermærket. Du justerer selv, hvor intens sugetrykket skal være ved at justere på din fingers placering.

Masturbatoren er lavet til at være et engangsprodukt, men kan naturligvis bruges flere gange, hvis du er forsigtig og undgår at ejakulere i sleevet. Vi anbefaler dog, at du påfører mere glidecreme til anden omgang.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og lækkert design.
  • Forkæler penis med dejlig stimulering.
  • Tekstureret sleeve med spændende detaljer.
  • Justerbart vakuumtryk.
  • Lavet i bløde materialer.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 6,9 x 6,9 x 15,5 cm
Vægt: 142 gram
Materiale: TPE, PE og urethan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme