Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Rolling Gyro Regular Vacuum Cup Masturbator

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

Vidunderlig masturbator med en spændende indre stuktur fra TENGA.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens stimuli til ham

Vil du gerne forkæle dig selv med en intens masturbator? Så prøv Rolling Gyro fra TENGA og glæd dig til pirrende fornemmelser. Masturbatoren har et tekstureret sleeve, der med garanti vil tage din fornøjelse til nye højder.

Når du først trænger op i masturbatorens indre, kan du glæde dig til at mærke indre dupper, der gnider sig mod dit skaft, mens du kører masturbatoren op og ned. Hvis du vil gøre din stimulation endnu mere intens, kan du nyde det dejlige vakuum-tryk.

For at mærke intense sugefornemmesler, skal du blot placere din finger på vakuumhullet. Masturbatoren kommer allerede smurt med glidecreme, så du blot skal trænge op i din fornøjelseskammerat og nyde dens stimulerende indre.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og simpelt design.
  • Forkæler penis med pirrende strukturer.
  • Justerbart vakuumtryk.
  • Perfekt til intense solo-fornøjelser.
  • Glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 7,1 x 7,1 x 15 cm
Materiale: TPE og PE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme