TENGA SD Gentle Vacuum Cup Masturbator

Original price was: 99,00 kr..Current price is: 79,00 kr..

Dejlig masturbator med vakuumtryk i SD-version fra TENGA. Den ideelle fornøjelseskammerat til intime solo-fornøjelser.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det perfekte legetøj til ham 

Med SD Original Vacuum Cup Gentle fra TENGA kan du tage dine intime solo-fornøjelser til nye højder. Masturbatoren har et diskret design i SD-version (Short Size & Direct Top Custom), der er helt perfekt til dejlig nydelse enten alene eller sammen med en partner.

Som nævnt før kommer masturbatoren i en mindre størrelse, som er helt optimal til intens glansstimulering. Masturbatoren er egnet til alle penisstørrelser/længder og er desuden beregnet til at være en engangsfornøjelse. Denne udgave af SD har en blid indre stuktur, der forkæler penis med bløde og blide fornemmelser.

For at mærke intense sugefornemmelser, skal du blot fjerne klistermærket, der sidder ved vakuumåbningen. Du bestemmer helt selv, hvor intens din stimulering skal være ved at åbne og lukke med din finger.

Masturbatoren er klar til øjeblikkelig brug. Når du først indfører penis i denne masturbator, vil du mærke en pragtfuld glidecreme, som naturligvis betyder, at du ikke behøver at tilføje ekstra glidecreme til dette produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og praktisk design.
  • Forkæler penis med intens stimulation.
  • Kan bruges af alle penisstørrelser.
  • Justerbart sugevakuum.
  • Glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 12 cm
Diameter udvendig: 6,9 cm
Diameter indvendig: 1,2 cm (kan udvides)
Materiale: TPE, PE og PU

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme