TENGA SD Strong Vacuum Cup Masturbator

99,00 kr.

Dejlig masturbator fra TENGA med sugeeffekt. Perfekt til skønne øjeblikke i soveværelset enten alene eller sammen med en partner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intense fornemmelser til dig

SD Original Vacuum Cup Hard fra TENGA er det ideelle produkt til ham, der gerne vil tage sine intime fornøjelser til nye højder. Masturbatoren kommer i et diskret design i SD-version (Short Size & Direct Top Custom), der er perfekt til intens nydelse enten alene eller sammen med en partner.

Masturbatoren er lavet i en mindre størrelse, der gør den helt perfekt til intens stimulation af din glans. Masturbatoren kan desuden bruges af alle penisstørrelser/længder, og så er det et engangsprodukt. Denne udgave af SD har en “hård” struktur, der gør din nydelse endnu mere intens.

Hvis du vil mærke masturbatorens sugeeffekt, skal du blot fjerne klistermærket, der sidder ved vakuumåbningen. Du bestemmer selv, hvor intens din stimuli skal være ved at åbne og lukke med din finger.

Masturbatoren er klar til øjeblikkelig brug. Når du først indfører penis i denne masturbator, vil du mærke en pragtfuld glidecreme, som naturligvis betyder, at du ikke behøver at tilføje ekstra glidecreme til dette produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og praktisk design.
  • Forkæler penis med intens stimulation.
  • Kan bruges af alle penisstørrelser.
  • Justerbart sugevakuum.
  • Glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 12 cm
Diameter udvendig: 6,9 cm
Diameter indvendig: 1,2 cm (kan udvides)
Materiale: TPE, PE og PU

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme