TENGA Spinner 01 Tetra Masturbator

229,00 kr.

Blid forkælelse til ham med denne vidunderlige masturbator fra TENGA.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Blid forkælelse til ham 

Vil du gerne forkæle dig selv med et lækkert håndjob? Så bør du prøve 01 Tetra fra TENGA. Denne masturbator vil uden tvivl give dig eksklusiv nydelse, som du får lyst til at mærke igen og igen.

Spinner-serien er designet til at efterligne følelsen af dejlige håndjobs. Indvendigt er der en fjeder, der sammen med det stimulerende og pirrende sleeve, snor og twister sig rundt om din penis for en fuldstændig uforglemmelig stimulation. Denne masturbator kommer i det dejlige TETRA-mønster.

Masturbatoren er supernem at rengøre efter brug. Du skal blot vende den på vrangen og derefter skylle den med lunkent vand og eventuelt benytte et renseprodukt til sexlegetøj. På den måde sikrer du, at du får det mest hygiejniske resultat og den længste holdbarhed af dit produkt.

Spinner fra TENGA er en serie med forskellige masturbatorer, hvor strukturen og intensiteten gradvist øges. TETRA-versionen er en 01, hvilket er den mildeste i serien.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og spændende design.
  • Forkæler dig med en dejlig indre struktur.
  • Imiterer følelsen af skønne håndjobs.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Perfekt til intime solo-fornøjelser.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 13 – 17 cm
Diameter: 4,5 cm
Materiale: Elastomer, ABS og PC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme