TENGA Spinner 02 Hexa Masturbator

229,00 kr.

Stimulerende masturbator med en spændende heksagon-struktur fra TENGA.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tilfredsstillende nydelse til ham

Kan du godt lide stimulerende håndjobs? Så bør du prøve denne vidunderlige masturbator fra TENGA, der giver tilfredsstillende nydelse til intime solo-stunder.

Det helt unikke ved Spinner er, at den er designet som en fjeder indvendigt, der imiterer følelsen af pirrende håndjobs. Indeni finder du et sleeve, der snor og twister sig omkring din penis. Netop denne masturbator kommer i et stimulerende HEXA-mønster (heksagon-mønster), der føles utrolig behagelig.

Masturbatoren er supernem at rengøre efter brug. Du skal blot vende den på vrangen og derefter skylle den under vandhanen med lunkent vand og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj. På den måde sikrer du, at din masturbator har den længste holdbarhed.

Spinner kommer i en serie af forskellige masturbatorer, hvor strukturen og intensiteten gradvist øges. HEXA-versionen er en 02, hvilket er den mellemste i serien.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og spændende design.
  • Forkæler dig med en dejlig indre struktur.
  • Imiterer følelsen af skønne håndjobs.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Perfekt til intime solo-fornøjelser.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 13 – 17 cm
Diameter: 4,5 cm
Materiale: Elastomer, ABS og PC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme