TENGA Spinner 03 Shell Masturbator

219,00 kr.

Skøn masturbator fra TENGA i Spinner-serien. Perfekt til intime solo-stunder i soveværelset.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn nydelse til ham 

Elsker du også følelsen af et godt håndjob Så bør du prøve denne fantastiske masturbator fra TENGA, der giver dig tilfredsstillende nydelse til dine intime solo-fornøjelser.

Spinner er designet til at imitere følelsen af et lækkert håndjob. Indvendigt er der en fjeder, der sammen med sit stimulerende sleeve, der snor og twister sig rundt om din penis, giver en uforglemmelig stimulation. Denne masturbator kommer i det pirrende SHELL-mønster.

Det bedste ved masturbatoren er, at den er supernem at rengøre efter brug. Du vender blot masturbatoren på vrangen og skyller derefter med lunkent vand og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj. Dette sikrer, at du får det mest hygiejniske resultat og den længste holdbarhed af dit produkt.

Spinner fra TENGA er en serie med forskellige masturbatorer, hvor strukturen og intensiteten gradvist øges. SHELL-versionen er en 03, hvilket er den vildeste i serien.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og spændende design.
  • Forkæler dig med en dejlig indre struktur.
  • Imiterer følelsen af skønne håndjobs.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Perfekt til intime solo-fornøjelser.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 13 – 17 cm
Diameter: 4,5 cm
Materiale: Elastomer, ABS og PC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme