TENGA Vacuum Gyro Roller Maskine + TENGA Rolling Cup

2.999,00 kr.

Intens masturbator med maskine til sugende fornemmelser fra TENGA.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sugende fornemmelser til ham

Med Vacuum Gyro Roller fra TENGA bliver det muligt at tage din intime solo-fornøjelser til nye og automatiserede højder. Maskinen giver dig nemlig mulighed for at mærke elektronisk suge-effekt samtidig med at du nyder det bløde sleeve, der bevæger sig i cirkler rundt om penis.

Maskinen gør det nemt for dig at nyde håndfri nydelse, så du kan læne dig tilbage og lade en anden tage styringen. For at mærke intense sugefornemmelser, skal du blot fjerne klistermærket fra den medfølgende TENGA-masturbator. Placer derefter masturbatoren i maskinen. Du kan selv vælge mellem forskellige suge-niveauer, der imiterer følelsen af et dejligt blowjob!

Med det drejende sleeve kan du nemt udforske forudindstillede niveauer, eller du kan bruge den gyroskopiske sensor, som du styrer med din hånd. Glæd dig til at mærke dette sleeve forkæle penis, når det kører op og ned af penis og giver vidunderlig stimuli.

Fantastiske Fordele: 

  • Tilfredsstillende nydelse til ham.
  • Perfekt til ham, der elsker håndfri nydelse.
  • Sugefornemmelser – for en “blowjob”-følelse.
  • Forskellige suge-niveauer.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 14,5 x 9,65 x 20,35 cm
Vægt: 760 gram
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS, silikone og PC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme