The Cowgirl Premium Sexmaskine

11.089,00 kr.

Lækker sexmaskine, der giver dig den ultimative seksuelle oplevelse, du sent vil glemme!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Maskinen, der kan lidt mere! 

Har du tænkt over at anskaffe dig en dejlig sexmaskine, men ved ikke, hvilken maskine du skal vælge? Så kan vi varmt anbefale The Cowgirl Premium. Denne moderne sexmaskine tilbyder en seksuel oplevelse, som du aldrig har oplevet før.

Maskinens saddel er unik og er designet til at holde dig lun. Derudover har den ekstra polstring, som gør, at ethvert hop føles realistisk og luksuriøst. Maskinen er lavet af vegansk læder, og derfor vil du også opleve, at den er nem og hurtig at rengøre efter brug.

The Cowgirl har desuden også et kontaktstykke, der er vinklet således, at du får mest ergonomisk støtte. Dette gør også din oplevelse med maskinen mere realistisk. Derudover kan du også vælge mellem 6 uafhængige vibrations- og rotationsmønstre samt 360 drejerotation med alt fra lave til høje variable hastigheder.

Maskinen er designet til at stimulere din klitoris med sin nubret pude, mens en dejlig, krum g-punkts dildo stimulerer dit indre. Selve dildoen er på 8,9 cm, så du har noget at arbejde med, mens du rider denne sexmaskine!

Du kan enten nyde denne frække maskine alene, eller du kan invitere din partner med ind for at kigge på. Maskinen kan nemlig styres på to måder; fjernbetjening med ledning eller smartphone. Det betyder, at din partner kan sidde ved siden af og bestemme, hvordan din nydelse skal være. Det har aldrig været frækkere!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Sexet og indbydende design.
  • Saddel med ergonomisk form.
  • Ekstra polstring for realistisk og behagelig oplevelse.
  • Fremstillet i vegansk læder.
  • 6 uafhængige vibrations- og rotationsmønstre.
  • Skridsikker silikonebase – for bedre stabilitet.
  • 360 drejerotation med alt fra lave til høje variable hastigheder.
  • Kan styres med fjernbetjening med ledning eller smartphone.
  • Nem at rengøre efter brug.

Video

 

Information

Mærke: The Cowgirl
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 42,5 cm
Højde: 27,7 cm
Bredde: 34 cm
Vægtgrænse: 180 kg
Vibrationer: Ja
Batteri: Skal tilsluttes stikkontakt (3 meter ledning)
Materiale: Silikone, ABS-plast, PU-læder og stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme