Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Toy Joy Get Real Dildo med Kugler 15 cm

149,00 kr.

Fræk, realistisk dildo med sans for detaljer!

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til fræk leg!

Lækker og behagelig dildo med testikler. Dildoen har realistiske detaljer, og så er den fremstillet i et kropssikkert materiale og er ftalatfri. Nyd de 15 cm alene eller sammen med din partner!

For en vildere og frækkere oplevelse anbefaler vi, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt.

Husk at rengøre dit produkt efter brug. Vi anbefaler, at du bruger varmt vand og sæbe. Brug eventuelt også et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Fremstillet i kropssikkert materiale.
  • Ftalatfri.
  • Behageligt materiale.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.

Information

  • Mærke: Toyjoy
  • Farve: Lys Hud
  • Størrelse: 15 cm
  • Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme