Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Toy Joy Get Real Dildo Med Kugler 20 cm

229,00 kr.

Skøn dildo med realistiske detaljer! Er du klar til masser af skøn nydelse?

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pragtfuld dildo til dine intime stunder

Står du og mangler den helt rigtige dildo? Så skulle du prøve denne realistiske dildo fra ToyJoy, som virkelig har sans for detaljer. Du får her en dildo med tydelige vener, markeret penishoved og dejlige testikler, som gør din oplevelse til en sand fornøjelse!

Som en ekstra bonus har denne dildo en sugekop forneden, som betyder, at du kan nyde den håndfrit. Du sætter den blot fast på en hård overflade, og så kan du nyde den i din yndlingsstilling.

Denne dildo kan bruges vaginalt og analt. Det betyder også, at den både kan bruges og nydes af mænd og kvinder. En dildo er det perfekte legetøj til intime stunder i soveværelset, men kan også bruges som frækt udstyr til at pifte parforholdet op.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistiske detaljer.
  • Sugekop – for en håndfri oplevelse.
  • Kan nydes både vaginalt og analt.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Fremstillet i ftalatfrit PVC.

Information

  • Mærke: Toy Joy
  • Farve: lys Hud
  • Total længde: 20,5 cm
  • Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme