Toy Joy Get Real Dual Density Realistisk Dildo 20 cm

179,00 kr.

Superblød og lækker dildo fra ToyJoy med realistiske detaljer. Er du klar til at gøre dine intime stunder endnu bedre?

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et realistisk legetøj 

Står du og mangler en naturtro dildo med realistiske detaljer som tydelige vener, markeret penishoved og testikler? Så skulle du prøve denne dildo fra ToyJoy. Du kommer ikke til at fortryde at tilføje denne dildo til kollektionen. Ud over sine realistiske detaljer så er den også lavet i et superblødt og behageligt materiale, der kommer til at gøre dine intime stunder endnu bedre!

Som en ekstra bonus har denne dildo også en sugekop i enden, som gør, at du kan nyde denne dildo håndfrit. Du sætter den blot fast på en hård overflade, og så er det op til dig, hvordan du vil nyde den.

Denne dildo kan bruges til både vaginal og anal stimulering. Det betyder, at både mænd og kvinder kan bruge denne dildo. En dildo er det perfekte legetøj til sololegen, men også til at pifte jeres sexliv op! Du/I kan godt glæde jer til masser af skøn leg.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistiske detaljer.
  • Kan nydes vaginalt og analt.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Sugekop – for en håndfri oplevelse.
  • Fremstillet i blødt TPE-materiale.

Information

  • Mærke: ToyJoy
  • Farve: Lys Hud
  • Total Længde: 20,5 cm
  • Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toy Joy Get Real Dual Density Realistisk Dildo 20 cm”