Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Toy Joy Get Real Realistisk Dildo Med Sugekop 20 cm

299,00 kr.

Superskøn og realistisk dildo fra ToyJoy, der tager dine intime stunder til nye højder.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En realistisk fornøjelse 

Står du og leder efter en dildo i et naturtro udseende, så skal du ikke lede længe. Denne dildo fra ToyJoy har alt det, du søger efter. Du får her en dildo med et markeret penishoved og skønne testikler, der tilføjer et spændende element til din intime leg.

Denne dildo kan nydes både vaginalt og analt, og kan derfor både bruges af mænd og kvinder. En dildo er perfekt til dine intime solostunder, men også til at pifte jeres sexliv op. Som en ekstra bonus har denne dildo en sugekop i bunden, der gør, at du også kan nyde den uden at skulle bruge hænderne.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Realistiske detaljer.
 • Kan nydes vaginalt og analt.
 • Kan bruges af både mænd og kvinder.
 • Med sugekop for en håndfri oplevelse.
 • Fremstillet i silikone.

Information

 • Mærke: Toy Joy
 • Farve: Lys Hud
 • Total Længde: 20 cm
 • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Toy Joy Get Real Realistisk Dildo Med Sugekop 20 cm

 1. Maria

  Den er super lækker og fylder godt ud. Kan klart anbefale denne dildo!

Tilføj en anmeldelse af varen