Toy Joy Get Real Sort Dildo med Kugler 15cm

149,00 kr.

Toy Joy lækker sort naturtro Dildo med Kugler på 15 cm

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Toy Joy Sort dildo med kugler er en flot dildo med flotte “tegninger” til dig der gerne vil nyde en smuk dildo eventuelt i badet. Med den fine sugekop kan dildoen sidde på alle glatte flader til din store fornøjelse. Er lavet i kropssikret materialer.

Specifikationer

Mærke: ToyJoy
Farve: Sort
God til: Kvinde/Mand
Længde: 15 cm
Diameter: 4 cm
Stimulation: Vaginal/anal
Vandtæt: Ja
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Toy Joy Get Real Sort Dildo med Kugler 15cm

  1. Charlotte

    Sååå Lækker en dildo! Køb den!

Tilføj en anmeldelse af varen