ToyJoy Bend Over Boyfriend Strapless Strap-on

299,00 kr.

Glæd dig til at opleve alt fra hed pegging til romantisk fornøjelse med din partner, når du bruger ToyJoy Bend Over Boyfriend Strapless Strap-on.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev Nydelsens Revolution med ToyJoy Bend Over Boyfriend Strapless Strap-on!

ToyJoy Bend Over Boyfriend Strapless Strap-on tilbyder en ekstra dimension af intimitet og fornøjelse i soveværelset. Denne innovative silikone strap-on er skabt til kvinder, der ønsker at tage styringen og opleve fuldstændig forbindelse med deres partner.

Det ergonomisk formede design gør det let at indsætte i vagina, hvor det sidder komfortabelt og målrettet stimulerer G-punktet og masserer klitoris. Dildoen er nu klar til handling og leverer intens glæde til begge partnere, uanset køn.

ToyJoy Bend Over Boyfriend giver en unik mulighed for at udforske nye niveauer af intimitet og nydelse. Med dette strapless strap-on kan du og din partner opleve en dybere forbindelse og dele intense øjeblikke af passion. Giv jeres intime stunder en ekstra dimension med ToyJoy Bend Over Boyfriend Strapless Strap-on.

Fantastiske Fordele: 

  • Spændende og ergonomisk design.
  • Dual stimulation.
  • Perfekt til lesbiske par eller pegging-leg.
  • Universel nydelse.
  • Lavet af materialer i høj kvalitet.

Information

Mærke: ToyJoy
Farve: Lilla
God til: Begge
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 23 cm
Indsættelig længde: 14 cm
Diameter: 3,8 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme