ToyJoy Diva Mini Tunge Vibrator

369,00 kr.

En vidunderlig tungevibrator fra Toyjoy til hende, der elsker oralsex!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En dejlig tungevibrator til hende 

Mangler du den helt rigtige tungevibrator, der kan forkæle din klitoris? Så bør du prøve Diva Mini fra ToyJoy. Denne tungevibrator vil give dig vidunderlige orgasmer, som du vil have lyst til at opleve igen og igen.

Den innovative vibrator er lavet i blødt silikonemateriale, der føles yderst behagelig mod huden. Du kan derfor godt se frem til at blive “slikket” af denne vibrator, når den stimulerer dig med sine slikkende bevægelser.

Du kan både nyde vibratoren horisontalt og vertikalt som yderligere udforskning med din nydelse. Desuden tilbyder vibratoren 3 forskellige vibrationshastigheder og 4 pulserende funktioner. Vibratoren er genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og luksuriøst design.
  • Forkæler din klitoris.
  • 3 hastigheder og 4 pulserende funktioner.
  • Hudvenligt og blødt materiale.
  • Perfekt til dig, der elsker oralsex.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Toyjoy
Farve: Sort og guld
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 7 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænksikker
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af ToyJoy Diva Mini Tunge Vibrator

  1. Juliette

    Tunge vibrator er bare Wauw!!

Tilføj en anmeldelse af varen