Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Toy Joy Funky Rabbit Vibrator

199,00 kr.

Nyd skønne vibrationer med Funky Rabbit Vibrator fra ToyJoy.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderlige vibrationer

Med Funky Rabbit Vibrator fra ToyJoy får du en skøn og kraftfuld vibrator i en fin lilla eller pink farve. Denne vibrator er designet at stimulere både g-punktet og klitoris, så du kan få nogle fantastiske orgasmer! Denne vibrator er fremstillet i kropssikkert og behageligt silikone og styres nemt via knapperne, der sidder i bunden.

Nyd 4 forskellige vibrationsfunktioner og 3 hastigheder, der får dig tættere på klimaks. Du kan bruge denne vibrator alene eller sammen med en partner som fantastisk forspil!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at Funky Rabbit Vibrator bruger AAA-batterier, som sælges separat.

Fantastiske Fordele: 

  • 4 forskellige vibrationsfunktioner.
  • 3 hastigheder.
  • Vælg mellem 2 forskellige farver – lilla og pink.
  • Fremstillet i kropssikkert og behageligt silikone.
  • Stimulerer både klitoris og g-punktet.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.

Information

Mærke: Toyjoy
Farve: Lilla og pink
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 19 cm
Diameter: 3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænksikker
Batteri: 2 x AAA-batterier
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme