ToyJoy Get Real Dildo 18 cm Lys

99,00 kr.

Realistisk dildo med sugekop fra ToyJoy. Perfekt til intim fornøjelse i soveværelset.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn og realistisk stimulation til hende 

Gør din aften lidt bedre med denne naturtro dildo fra ToyJoy. Du kan være stensikker på, at denne dildo nok skal ramme alle dine indre hot spots og bringe dig tættere på klimaks. Det bliver så dejligt!

Dildoen er 18 cm lang, og så kommer den i et realistisk udseende med tydelige årer og et markeret penishoved, så du kan få den mest “naturlige” stimulation. I bunden finder du en sugekop, der gør det muligt for dig at sætte den fast på enhver glat overflade og nyde håndfri stimulation.

Du vælger helt selv, om dildoen skal bruges til vaginal eller anal stimulation, og om den skal nydes af dig eller din partner. Denne alsidige fornøjelseskammerat kan nemlig bruges af både mænd og kvinder, og er derfor også det perfekte legetøj i soveværelset, når du og din partner skal skrue op for romantikken.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og dejligt design.
  • Kan bruges til vaginal eller anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til begyndere og erfarne brugere af sexlegetøj.
  • Ideel til solo- og parleg.
  • Sugekop i bunden – for håndfri stimulation.
  • Realistiske detaljer – tydelige årer og markeret penishoved.

Information

Mærke: ToyJoy
Farve: Lys hud
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 18 cm
Indsættelig længde: 16 cm
Diameter: 3,5 cm
Materiale: Ftalatfri PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme