Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

ToyJoy Get Real Strap-On Deluxe Harness Sort

191,20 kr.

Fræk kvalitetsharness fra ToyJoy til lesbisk leg eller hede pegging-sessioner.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Harness i høj kvalitet 

Denne Deluxe Harness er et højkvalitets harness fra ToyJoy, der er designet til at give en komfortabel og sikker pasform, så du kan nyde din strap-on-oplevelse fuldt ud.

Selen føles enormt blød og har en behagelig pasform på grund af den polstrerede frontpude. På grund af justerbare stropper vil du opleve, at denne harness passer til de fleste kropsstørrelser. Og hvis du vil være rigtig fræk, kan du sætte en mini vibrator fast på indersiden for at skabe en ekstra vibrerende dimension. Perfekt til hed parleg!

Foran har denne harness en justerbar fastgørelsesordning, hvor du kan fastgøre én af de tre silikoneringe (3,5, 4,5 og 5 cm), så du kan bruge din yndlingsdildo med sugekop sammen med denne harness. Gør dig klar til en eventyrlig strap-on oplevelse med denne harness af høj kvalitet!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Det perfekte parlegetøj til eksperimenterende par.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde eller mand/kvinde-par.
  • Polstret frontpude – for den ultimative komfort.
  • Justerbare stropper – passer de fleste kropsstørrelser.
  • 3 silikoneringe medfølger.
  • Kan bruges sammen med din yndlingsdildo (med sugekop).

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale:

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme