ToyJoy Get Real Strap-On Pleasure Harness Sort

199,00 kr.

Fræk harness med pleasure hole fra ToyJoy. Perfekt til par hvor begge parter ønsker at blive tilfredsstillet.

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Harness til fræk parleg 

Glæd din partner med denne vidunderlige harness fra ToyJoy. Get Real Harness er et sexlegetøj designet til at give både dig og din partner ultimativ fornøjelse under samleje. Dette harness er lavet af blødt, behageligt og strækbart materiale, der passer til de fleste kropstyper.

Harnesset har et justerbart bælte, der sikrer en perfekt pasform og gør det nemt at tage på og af. Med dette harness får du tre udskiftelige ringe, der gør det muligt for dig at vælge din yndlingsdildo med sugekop. På den måde får du og din partner mulighed for at tilpasse legen til jeres ønskede præferencer.

Det unikke ved harnesset er dog dens åbne pleasure hole, der gør det muligt for din partner at tilfredsstille dig, selvom du har harnesset på. På den måde kan både du og din partner få masser af dejlig nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Det perfekte parlegetøj til eksperimenterende par.
  • Kan bruges af kvinde/kvinde eller mand/kvinde-par.
  • Polstret frontpude – for den ultimative komfort.
  • Justerbare stropper – passer de fleste kropsstørrelser.
  • 3 silikoneringe medfølger.
  • Kan bruges sammen med din yndlingsdildo (med sugekop).
  • Pleasure hole – mulighed for tilfredsstillelse til bæreren af harnesset.

Information

Mærke: ToyJoy
Farve: Sort
God til: Kvinde
Silikonering dimensioner: 3,5, 4,5 og 5 cm
Materiale: Polyester

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme