Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Ultimate Cleansing System Anal Douche

199,00 kr.

Forbered din intime spiloplevelse med Ultimate Cleansing System.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til anale fornøjelser 

Forbered din intime spiloplevelse med Ultimate Cleansing System. Det brugervenlige system er designet til sensuel intim hygiejne og er velegnet til førstegangs og erfarne brugere. Det bløde, fleksible og hygiejniske Cleansing System er nem at indføre og gør det nemt for dig at rengøre før og efter brug.

Det ergonomisk formede og buede, lækagefrie design har en fleksibel dyse i flere retninger og en vinklet spids til præcisionsrensning. Douchen kan fyldes med den ønskede væske.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Gør analsex mere komfortabelt og hygiejnisk.
  • Begyndervenlig.
  • Sort, diskret farve.
  • Fleksibelt og blødt materiale.

Information

  • Mærke: CalExotics
  • Farve: Sort
  • Længde: 14 cm. Diameter: 3,25 cm
  • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme